Beleef de wijnen van Glandorf & Thijs in Amsterdam en op locatie

Goede smaak bestaat niet. Bij wijn draait het om smaak en ieder heeft zo zijn eigen voorkeur. Dat is leuk, maar soms ook lastig, want wat is nou de wijn die ú lekker vindt? Ga eens samen met vrienden, familie, collega’s of relaties een middag of avond heerlijke wijnen proeven en ontdek welke wijn uw voorkeur heeft.

Over het algemeen proeven we 6 tot 8 wijnen en hebben we 1,5 tot 2 uur nodig voor een proeverij. In overleg is dat echter aan te passen.

Al onze proeverijen zijn op aanvraag, dus we zijn flexibel in de invulling en locatie.

Proef en leer

Voor onze klanten stellen we graag een proeverij op maat samen. Geef aan wat u lekker vindt, waar u meer over wilt leren of voor welke gelegenheid het is, dan doen wij de rest.

Natuurlijk hebben we zelf al nagedacht over de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een ‘ontdekkingstocht in wijn’. Tijdens deze proeverij kunt u duidelijk de verschillen proeven en weet u aan het einde van de avond beter wat u lekker vindt. Iedereen kan immers proeven en ruiken en wij geven graag een paar praktische tips om uw wijnkeuze voortaan te vergemakkelijken.

U kunt ook de diepte ingaan. Kies bijvoorbeeld een land of wijnstreek waar u dol op bent. Of waar u juist niets van weet. Maak gebruik van de kennis die bij G&T aanwezig is en verzamel wat mensen om aan de hand van 6 tot 8 wijnen meer te weten te komen.

Welk onderwerp u ook wenst, neem gerust contact met ons op.

Vraag naar de mogelijkheden

Proef op locatie!

Onze winkel is in de avonduren en het weekend beschikbaar voor proeverijen en cursussen. Wilt u graag elders proeven? Op kantoor of gewoon thuis met een groep vrienden rond de tafel? U kiest de locatie en wij verzorgen daar de proeverij. Waar dan ook, neem gerust contact met ons op.

Boek uw proeverij op locatie

Smaakt onze wijnproeverij naar meer?
Wij bieden ook cursussen aan! Bel +31 (0)20 4276000 voor meer informatie.