Beleef de wijnen van Glandorf en Thijs!

Goede smaak bestaat niet. Bij wijn draait het om smaak en ieder heeft zo zijn eigen voorkeur. Dat is leuk, maar soms ook lastig want wat is nou de wijn die ú lekker vindt? Ga eens samen met vrienden, familie, collega’s of relaties een middag of avond heerlijke wijnen proeven en ontdekken welke wijn uw voorkeur heeft.

Over het algemeen proeven we 6-8 wijnen en hebben we 1,5 tot 2 uur nodig voor een proeverij. In overleg is dat echter aan te passen.

Al onze proeverijen zijn op aanvraag, dus we zijn flexibel in de invulling en locatie.

Proef en leer

We maken graag voor onze klanten een proeverij op maat. Geef aan wat je lekker vindt, waar je meer over wilt leren of voor welke gelegenheid het is.

Natuurlijk we hebben zelf al nagedacht over mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een ‘ontdekkingstocht in wijn’, waar je de verschillen duidelijk proeft en je aan het einde van de avond simpelweg beter weet wat je lekker vindt. Iedereen kan immers proeven en ruiken en wij geven graag een paar praktische tips om je wijnkeuze voortaan te vergemakkelijken.

Je kunt ook de diepte in. Dus kies een land of wijnstreek waar je dol op bent. Of waar je juist niets van weet. Maak gebruik van de kennis die bij G&T aanwezig is en verzamel wat mensen om aan de hand van 6-8 wijnen meer te weten te komen.

Welk onderwerp je ook wenst, neem gerust contact met ons op

Proef op locatie!

Onze winkel is in de avonduren en het weekend beschikbaar voor proeverijen en cursussen. Wilt u graag elders proeven? Op kantoor of gewoon thuis met een groep vrienden rond de tafel? U kiest de locatie en wij verzorgen daar de proeverij. Waar dan ook, neem gerust contact met ons op.