Relatiegeschenken en cadeautjes bij G&T in Amsterdam

Velen zullen het herkennen: op weg naar een verjaardag nog even snel een fles wijn uit de plaatselijke slijterij meegrissen. Toch hoeft wijn niet een onpersoonlijk cadeau te zijn. Sterker nog: een met zorg en aandacht uitgekozen wijn, teder verpakt in een prachtig kistje en voorzien van een goed verhaal, is in onze ogen een fijn geschenk.

Verras uw relaties

Het verzorgen van relatiegeschenken voor zowel particulieren als bedrijven doen wij niet alleen rond kerst, maar het hele jaar door. Wilt u iemand een enkele of juist meerdere flessen wijn toesturen? Glandorf & Thijs helpt u hier graag bij. De keuze van de wijn stemmen wij volledig af op uw wensen en budget. We verpakken de wijn mooi in een kistje, met een wijnbeschrijving erbij of een door u geschreven boodschap.

Informeer naar de mogelijkheden

Meer dan wijn

Is degene die u wilt verrassen niet zo’n wijnliefhebber? Natuurlijk importeert G&T niet alleen maar wijn maar ook diverse grappa’s, armagnacs en calvados (en heel veel dessertwijn).
Zoekt u een duurzamer geschenk? Wat denkt u van het glaswerk en de karaffen van Zalto, de glazen die in ieder toprestaurant te vinden zijn.

Lees meer over onze proeverijen

Verras uw relaties met een zorgvuldig uitgekozen wijn van Glandorf & Thijs.
Bel +31 (0)20 4276000 voor meer informatie.